Apehanger
Container
DeGerard
Dioomen
El Tiburon
Groats!
Helix
JŰshan
La Guna
Leap
New Rebel Chapter
Noctophyle
Really Lovely People
RED
ReneSG
Schotsen
Tanja

Leap

Leap is een jonge 4-mansband met een voorliefde voor Rock. Na eerst met zijn drieŽn te zijn begonnen (Arjan van Kampenhout - zang/gitaar, Jeffrey Koek - drums, Richard Olyerhoek - basgitaar) is Stefan Brand (gitaar) de band letterlijk komen versterken.

Er werd begonnen met het spelen van covers. De invloeden liepen uiteen van drank tot verkeerde vrouwen. Dit resulteerde in partypoppers van onder andere 3 Doors Down, Ignite, Metallica en Life of Agony. Na lange tijd alleen in de oefenruimte gebivakkeerd te hebben om de nummers te polijsten moest het er ooit maar eens van komen: Het spelen in de buitenwereld.

De optredens van Leap, in het voorprogramma van regionaal bekende bands, bleken aan te slaan bij het enthousiaste publiek. Dit smaakte zeker naar meer.

Enkele shows later viel het besluit om eigen nummers te gaan schrijven. De nummers van Leap lopen qua stijl redelijk uiteen. Dit mede door de variatie aan invloeden en de chronische moodswings van de bandleden. Dit resulteerde in de meest recente plaat "Hit 1" (onze eerste hit). Hierin wordt de luisteraar meegenomen in een trip door de ghetto's van een schizofrene en ontspoorde geest.

Factbox:

Band: Leap
Website: www.leapmusic.nl


No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

ontwerp & ontwikkeling: slite.nl